Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Spitalele de pe litoral asigură doar consultaţiile de urgenţă

În zilele de de 30 aprilie şi 1 Mai, turiştii şi constănţenii pot apela la serviciile specializate ale spitalelor din judeţul Constanţa, deoarece policlinicile vor fi închise, transmite corespondentul AMOS News. Potrivit estimărilor cadrelor medicale de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, se aşteaptă la o avalanşă de cazuri provenite în urma consumului excesiv de alcool.

Având în vedere stabilirea modului în care se desfăşoară activitatea cu ocazia zilei de 1 Mai, conducerea Autorităţii de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa a luat deja toate măsurile care se impun pentru acoperirea serviciilor medicale în vacanţa de 1 Mai.

Unităţile ambulatorii de specialitate nu vor funcţiona în zilele libere, serviciile medicale fiind asigurate prin unităţile de primire-urgenţe. În zilele de 30 aprilie - 1 Mai, spitalele vor funcţiona în regim de week-end, cu asigurarea consultaţiilor de urgenţă. Conducerile spitalelor din subordinea A.S.P.J., în special cele din zona litoralului, au fost avertizate asupra necesităţii de a asigura personal de rezervă pentru serviciile de gardă, materiale şi echipamente şi de a comunica prompt cu serviciul de permanenţă al A.S.P.J. toate evenimentele de sănătate publică.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost alertat şi a luat măsurile necesare pentru acoperirea pe durata zilelor libere a principalelor staţiuni de pe litoral: Costineşti, Eforie, Neptun, 2 Mai şi Vama Veche. Pentru aceste locaţii, au fost detaşate echipaje suplimentare care vor staţiona în perimetrul substaţiilor celor mai apropiate, iar pentru staţiunea Mamaia echipajele ambulanţei vor staţiona la urgenţa Spitalului Judeţean.

domeniu: 
categorie: