Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

'Spring Day in Europe - Ziua primăverii în Europa'

Centrul Eudoxiu Hurmuzachi pentru Romanii de Pretutindeni invita scolile din Chisinau si din toata Basarabia sa se inscrie si sa participe la proiectul european 'Spring Day in Europe - Ziua Primăverii în Europa' dezvoltat sub auspiciile Comisiei Europene, proiect in care sunt implicate un total de 49 de state din Europa si din afara ei. Participand la 'Spring Day in Europe - Ziua Primăverii în Europa' scolile isi pot face auzita vocea in discutia despre viitorul Europei, la momentul cand se cladeste o noua Constitutie a Europei. Inalti oficiali din Conventia Europeana considera important ca tinerii sa inteleaga si sa aiba un cuvant de spus in discutiile privind viitorul Europei. In clasamentul pe natiuni, dat recent publicitatii, Romania ocupa acum primul loc, cu 485 de scoli inscrise.

Astfel, Ziua Primăverii în Europa, 21 martie 2003, devine ziua dezbaterilor pe aceasta tema, la care sunt invitati sa participe activ politicieni, istorici si oameni de cultura.

Scolile participante si cele care doresc sa se implice sunt invitate sa exploreze continuu site-ul Spring Day (http://www.eun.org/eun.org2/eun/en/index_spring.cfm) , unde, intrand in contact cu institutii similare, pot schimba opinii si impresii despre activitatile pe care le desfasora, pot crea parteneriate, pot explora resurse educationale inclusiv in limba romana. Informatii despre Spring Day in Europe gasiti si la http://www.euro26.ro/evnou.html.

domeniu: 
categorie: