Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Stagii de pregătire pentru studenţii reşiţeni

Serviciul Integrare şi Informare Europeană, Relaţii Externe şi Aquis Comunitar din cadrul Consiliului Judeţean Caraş-Severin organizează sesiunea de informare privind ofertele de stagii în Franţa prin programul Eurodyssee, transmite corespondentul AMOS News. Din 1999 şi până în prezent, un număr de 39 de tineri din judeţul Caraş-Severin au intrat în program efectuând un stagiu de pregătire în ţări precum Franţa, Belgia, Germania, Portugalia sau Croaţia.

Oferta de stagii în Franţa este pentru o durată de 4-6 luni iar domeniile vizate sunt : turism, servicii hoteliere, alimentaţie publică, administrativ, comunicare şi relaţii publice, inginerie, comerţ, arhitectură, social, traducere şi interpretare.

Eurodyssee este un program de schimburi între regiunile Europei care permite tinerilor între 18 şi 30 de ani să beneficieze de un stagiu într-o întreprindere. Obiectivul este de a permite tinerilor să câştige o experienţă profesională oferindu-le în acelaşi timp posibilitatea de a se perfecţiona în cunoaşterea unei limbi străine. La terminarea stagiului, beneficiarul poate cere un certificat de stagiu de la întreprindere sau regiunea gazdă.

domeniu: 
categorie: