Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Steaua şi-a prezentat viitorii membrii marcanţi

SteauaCu doar câteva ore înainte de finalul perioadei de mercato Steaua şi-a prezentat 2 din ultimile achiziţii, informează corespondentul AMOS News. Lotul de războinici ai lui Gigi Becali a suferit modificări înainte de prezentarea listei pentru Liga Campionilor la UEFA. Listă ce urmează să fie înaintată tot astăzi, chiar înainte de miezul nopţii. Noul număr 21 din Ghencea este atacantul francez de 23 de ani Cyril Thereau fotbalist ce a mai evoluat la Orleans, Anger şi Charleroy fiind golgheterul belgienilor în acest debut de sezon.

Francezul Cyril Thereau a semnat un contract pe patru ani cu Steaua, iar antrenorul Cosmin Olăroiu a avut numai cuvinte de laudă despre acesta spunând că Thereau a impresionat prin determinare, mobilitate, insistenţă şi seriozitate. La prima apariţie oficială în faţa presei din România Thereau a afirmat că este bucuros că a ajuns la Steaua în special pentru că are posibilitatea să joace în Liga Campionilor, competiţia supremă la care visează toţi fotbaliştii.

Al doilea fotbalist prezentat de Steaua este internţionalul Ovidiu Petere, fostul mijlocaş al Politehnicii Timişoara semnând cu campioana un contract pe cinci ani. Ovidiu Petre jucător al cărui nume nu necesită nicio prezentare conform managerului Mihai Stoica s-a declarat încântat de faptul că în sfârşit a ajuns la echipa unde visa de mult să joace.

Fotbalistul consideră Steaua cel mai important club din România, iar despre el Cosmin Olăroiu a spus că ajunge la parametrii fizici normali în cel mult două săptămâni. Cu această ocazie a anunţat că ultimul fotbalist care mai poate ajunge în Ghencea este Stelian Stancu, fundaşul dreapta al Sportul Studenţesc urmând ca discuţiile să continue în această seară şi să se finalizeze în timp util pentru trecerea jucătorului pe lista pentru Liga Campionilor.

domeniu: 
categorie: