Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Străini returnaţi în ţara de origine

În urma unei acţiuni pe linia verificării legalităţii şederii străinilor, desfăşurate în municipiul Bucureşti, de cadrele Serviciului pentru Străini al Municipiului Bucureşti din cadrul Autorităţii pentru Străini, a fost depistat cetăţeanul sirian A. Hamid Dolani, născut la data de 04.02.1953, care avea dispoziţie de părăsire a teritoriului României până la data de 11.08.2004;
În speţă, cel în cauză a intrat în România în data de 10.09.1991 în calitate de asociat al unei societăţi comerciale, beneficiind apoi de prelungiri succesive ale dreptului de şedere în perioada 17.09.1991-08.05.2003. După acestă perioadă, susnumitul a solicitat şi obţinut viză de căsătorie la Ambasada României din Damasc.

În urma interviului acordat de cetăţeanul sirian şi a soţiei acestuia cetăţeană română, la sediul Serviciului pentru Străini al Municipiului Bucureşti, s-a stabilit faptul că, această căsătorie este de convenienţă.

Cetăţeanul sirian a fost returnat în ţara de origine în data de 30.08.2004.

Cadrele Serviciului pentru Străini al Municipiului Bucureşti l-au expulzat în ţara de origine pe cetăţeanul iranian R. Arabishirazii, născut la data de 07.09.1963, prin P.T.F. Henri Coandă, după executarea pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de stupefiante.

domeniu: 
categorie: