Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Subiectele serii de miercuri, 31 Martie

Principalele subiecte ale zilei, reflectate în ediţiile emisiunilor de ştiri din această seară.

Teo Trandafir, candidatul PDL pentru funcţia de deputat în Colegiul 19
Realizatoarea TV Teo Trandafir este candidatul surpriză al PDL pentru un loc de deputat în Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitală. Vedeta şi-a depus miercuri candidatura la Biroul Electoral Municipal, declarând că "mi-e teamă să nu dezamăgesc". Teo Trandafir şi-a depus miercuri dimineaţă candidatura din partea PDL pentru funcţia de deputat în Colegiul 19. Teo intră în competiţie alături de Liliana Mincă, candidata Alianţei PSD+PC, ce urmează să fie susţinută şi de PNL. (Realitatea TV)

Guvernul a plafonat până la finalul anului 2010 salariile directorilor companiilor de stat
Guvernul a decis să prelungească miercuri, prin ordonanţă de urgenţă, plafonarea până la finalul anului 2010 a salariilor directorilor companiilor de stat la nivelul indemnizaţiilor primite de secretarii de stat. Noua OUG prelungeşte de la 1 iulie la 31 decembrie aplicarea plafonării şi pentru membrii consiliilor de administraţie din aceste societăţi la 1% din salariul directorului companiilor respective.(Antena 3)

Cătălin Voicu şi-a petrecut noaptea la Spitalul-Penitenciar Jilava
Senatorul Cătălin Voicu, arestat marţi preventiv, nu şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei ci a fost transportat, după numai câteva ore, la Spitalul Penitenciar Jilava, ca urmare a deciziei pe care a luat-o medicul care i-a facut senatorului controlul la încarcerare. Potrivit oficialilor spitalului, starea lui Voicu este stabilă. (TVR)

Opoziţia face haz de Trandafir. Stroe: Vom avea ciufuleală între doamne. Ponta: PDL nu are oameni capabili
Opoziţia a reacţionat ironic la nominalizarea omului de televiziune Teo Trandafir drept candidatul PDL în Colegiul 19 al Capitalei. Dacă secretarul general al PNL, Radu Stroe a comentat amuzat că propunerea PDL s-ar traduce prin "pâine şi circ" în condiţiile în care Teo Trandafir, este mai mult o "actiţă glumeaţă" decât om politic, liderul PSD Victor Ponta a susţinut că această alegere demonstrează că democrat-liberalii nu mai au oameni competenţi în propriul partid.(Antena 3)

Decizie în Senat: Agenţii economici vor trebui să plătească TVA-ul în momentul încasării
Plenul Senatului, prima cameră sesizată, a adoptat miercuri, cu 49 de voturi pentru, 9 abţineri, 29 împotrivă, propunerea legislativă semnată de reprezentanţi ai tuturor formaţiunilor prin care se introduce prevederea ca agenţii economici să plătească TVA la momentul în care încasează facturile. Iniţiativa legislativă semnată de 9 parlamentari de la PDL, UDMR, PSD şi PNL pentru reglementarea plăţii TVA este a doua pe acest subiect care a fost adoptată de Senat, după ce săptămâna trecută a fost votată propunerea unor senatori PDL ca plata TVA să se facă de către persoanele juridice în termen de 30 de zile de la data încasării facturilor.(Realitatea TV)

România sprijină perspectiva europeană a Republicii Moldova
Premierul Emil Boc consideră că Republica Moldova trebuie să înceapă în acest an negocierile cu Uniunea Europeană pentru acordul de liber schimb şi dialogul pentru liberalizarea vizelor pentru cetăţenii moldoveni. Cu prilejul vizitei sale la Chişinău, Emil Boc a subliniat faptul că România îşi reafirmă sprijinul faţă de perspectiva europeană a Republicii Moldova. (TVR)

 

Boc se vrea săptămânal în grila de programe a TVR în locul Ligii Campionilor
Premierul Emil Boc a dorit să concureze pe micul ecran cu Liga Campionilor. Cu doar o zi înainte de respingerea raportului SRTv în plenul Parlamentului reunit şi de demiterea şefului televiziunii publice, Alexandru Sassu, primul ministru îi solicita acestuia acordarea unui spaţiu de emisie de cel puţin jumătate de oră, săptămânal, în fiecare miercuri după ora 20:00, pentru a vorbi populaţiei despre dificultăţile crizei şi măsurile de combatere al acestui fenomen. Or intervalul de timp cerut de primul ministru pentru a se adresa săptămânal naţiunii coincide în grila de program a acestei instituţii cu meciurile de fotbal din Liga Campionilor, o adevărată sursă de rating.(Antena 3)

domeniu: 
categorie: