Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Suceava: Incendiu la o firma de salubrizare

Un incendiu produs luni dimineaţă , la una din construcţiile firmei de salubrizare „DIASIL SERVICE” din Suceava, a făcut pagube de ordinul zecilor de milioane de lei.
Flăcările au izbucnit în clădirea în care este amplasată centrala termică, probabil din cauza unui aragaz în funcţiune lăsat nesupravegheat. Focul a mistuit un planşeu din lemn pe o suprafaţă de 6 metri pătraţi, a afectat biroul cu tehnică de calcul şi a degradat elemente ale instalaţiilor electrice şi termice.

domeniu: 
categorie: