Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Suceava-Torenţii au blocat DN17B între Lunca şi Satu Mare

Circulaţia pe drumul naţional DN 17 B, care face legătura între Vatra Dornei şi Piatra Neamţ a fost închisă marţi după-amiaza, după ce, din cauza unor torenţi, un pârâu a ieşit din matcă şi a blocat şoseaua în zona comunei Crucea.
Prefectul Orest Onofrei, a declarat că în urma ploilor abundente de marţi după amiaza, în zona comunei Crucea s-au format torenţi pe versanţi care s-au scurs în pârâul Căldării care a revărsat pe drumul naţional DN 17 B.

El a spus că circulaţia a fost întreruptă între localităţile Lunca şi Satu Mare din comuna Crucea şi că se speră că circulaţia va putea fi reluată în cursul serii. Prefectul a mai spus că activat toate comandamentele locale de situaţii de urgenţă care să adopte măsuri pentru limitarea efectelor unor eventuale inundaţii, precizând că s-au mai semnalat averse puternice de ploaie însoţite de grindină în zona Rădăuţi, fără să fie semnalate, până în prezent, pagube majore.

categorie: