Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Suceava: Zeci de case din Ciocăneşti - izolate in urma unei furtuni

Cîteva zeci de case din comuna suceveană Ciocăneşti au rămas izolate, în urma ploilor torenţiale de luni seara, care au distrus drumul comunal pe o distanţă de peste un kilometru. În acelaşi timp, au fost inundate mai multe gospodării şi terenuri din localitate. Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat că ploile abundente, însoţite de grindină, au afectat o parte din Ciocăneşti, iar pîrîul Colacul a ieşit din matcă şi a distrus drumul comunal pe o porţiune de 1.100 de metri, apărări de maluri pe aceeaşi distanţă, precum şi 15 podeţe.

El a spus că au fost inundate două locuinţe şi şapte hectare de culturi de cartofi şi fîneţe, şi a adăugat că pagubele sînt estimate la trei miliarde de lei. Prefectul a mai spus că din cauza distrugerii drumului comunal şi a podeţelor, 30 de case din Ciocăneşti sunt izolate, şi a precizat că autorităţile locale acţionează pentru refacerea infrastructurii.

Onofrei a subliniat că potrivit avertizărilor meteorologice, în următoarele trei zile, în special în zona de munte a judeţului, vor cădea cantităţi însemnate de precipitaţii, şi există riscul producerii de noi inundaţii.

categorie: