Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Supraveghetorii fiscali de la fabrici de alcool sucevene au fost înlocuiţi

Noul şef al Finanţelor sucevene, Liviu Ostafi, a anunţat luni că a dispus înlocuirea supraveghetorilor fiscali de la patru fabrici de alcool din judeţ, ai căror administratori sînt cercetaţi pentru evaziune fiscală sau nerespectarea Codului Fiscal. Ostafi a spus într-o conferinţă de presă că din cei cinci producători de alcool etilic rafinat din judeţul Suceava, o singură fabrică funcţionează corect, SAB Rădăuţi, iar celelalte patru au creat probleme fiscului sucevean, probleme de care se fac vinovaţi şi supraveghetorii fiscali.

El a menţionat că firmele Euro Drink SRL şi Croi Victoriţa SRL, ambele din comuna Dorneşti, sînt cercetate pentru evaziune fiscală, în cazul Euro Drink fiind cerută închiderea fabricii. Ostafi a arătat că a dispus cercetarea administrativă a supraveghetorilor fiscali de la Euro Drink şi trimiterea lor în faţa Comisiei de disciplină a Direcţiei de Finanţe.

Într-un alt caz, producătorul de alcool Valcovin SRL Suceava funcţionează în aceeaşi incintă cu fabrica de băuturi alcoolice Gama Alcovin, patronate de aceeaşi persoană. Între cele două firme există o conductă pe care poate circula alcool, care nu este dezafectată. În cazul Omega Trust SRL Suceava, finanţiştii au constatat că silozurile pentru materii prime nu sînt calibrate de Biroul de metrologie legală, fiind încălcată astfel legislaţia fiscală.

categorie: