Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tâlharii de la Prisma Exchange, prinşi după patru ani

Judecătorii de la Tribunalul Cluj vor trebui să îi judece pe cei doi basarabeni, acuzaţi că ar fi comis jaful armat de la casa de schimb valutar Prisma Exchange din Cluj-Napoca în data de 30 decembrie 2000. Ei au fost prinşi abia zilele trecute. Este vorba de Andrei Nicolai C., de 30 de ani şi de Vitalie P., de 37 de ani, ambii din Chişinău. Cei doi sunt acuzaţi de tâlhărie şi de tentativă de omor pentru că în timpul jafului, au împuşcat-o pe casieriţa Ildiko G. Autorii jafului au fost identificaţia abia după doi ani iar din data de 22 august 2002 erau daţi în urmărire generală. Ei însă au fost prinşi abia zilele trecute, când încercau să ajungă în Republica Moldova prin Vama Siret. Basarabenii au fost arestaţi pentru 30 de zile.

domeniu: 
categorie: