Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tăriceanu a cerut activarea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Premierul Calin Popescu Tariceanu a cerut în prima sedinta a Executivului activarea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si a comitetelor ministeriale pentru situatii de urgenta, în vederea prevenirii unor situatii dificile determinate de o eventuala înrautatire a vremii. Comitetului National pentru Situatii de Urgenta se constituie si functioneaza sub conducerea nemijlocita a ministrului administratiei si internelor si sub coordonarea primului-ministru.

Comitetele ministeriale vor informa Comitetul National privind starile potential generatoare privind situatii de urgenta si iminenta amenintarii acestora.

Aceste structuri sunt constituite în baza Ordonantei de Urgenta nr. 21/2004 privind Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta si asigura desfasurarea activitatilor economice si sociale în bune conditii, în cazul aparitiei unor situatii de urgenta.

domeniu: