Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tăriceanu: 'Preşedintele a făcut o eroare'

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu nu vrea să renunţe la ideea retragerii militarilor români din Irak şi afirmă că şeful statului a comis o eroare. Dclaraţiile au fost făcute în urmă cu circa o oră, într-o conferinţă de presă organizată după încheierea şediţei CSAT, la sediul PNL, informează AMOS News. Tăriceanu a declarat că şeful statului a făcut o eroare susţinând menţinerea trupelor româneşti în Irak. De asemenea, modul în care a procedat, fără consultarea partenerilor străini, ar respecta legile româneşti care nu permit negocieri în spatele uşilor închise, a spus premierul.

Ministrul Apărării, trimis de preşedinte din şedinţa CSAT să aducă documentele potrivite, a subliniat că România este singura ţară care nu are un calendar de retragere din Irak, dintre trupele sub mandat ONU.

domeniu: 
categorie: