Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Taxă la terenuri introdusă din neglijenţă

De la 1 ianuarie 2006, taxa de eliberare a certificatului de urbanism pentru terenurile din intravilan a fost modificată. Numai că, la menţiunea referitoare la terenurile mai mari de 1.000 de metri pătraţi, s-a produs o greşeală la trecerea la la ROL la RON. Transformarea taxei în noua monedă ar fi dus la un rezultat de 10 RON plus un ban pentru fiecare metru pătrat care ar depăşi suprafaţa de bază de o mie de metri pătraţi. Greşeala este că în loc de 10 RON plus un ban calculul finanţiştilor a dus la 10 RON plus un RON.

domeniu: 
categorie: