Teo Trandafir candidează pentru colegiul 19

Teo Trandafir, realizator TV, este candidatul PDL pentru un loc de deputat în colegiul 19 din sectorul 4, din Capitală. Teo şi-a depus astăzi candidatura la BEM.

Teo Trandafir a mers la BEM însoţită de preşedintele organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu.

Alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 vor avea loc pe 25 aprilie, iar campania electorală va începe în 10 aprilie.

Locul din Colegiul 19 a fost vacantat ca urmare a demisiei Danielei Popa (PC) din Parlament.

CV Teo Trandafir:

Teo Virginia Trandafir s-a născut pe data de 2 iunie 1968 la Piteşti în judeţul Argeş. A debutat ca prezentatoare de ştiri la postul de radio 2M+, apoi a prezentat o emisiune alături de Cristin Tocan.

Teo Trandafir a colaborat cu Mircea Badea pentru show-ul de televiziune "Bună Dimineaţa România", în 1994 la Tele 7abc, precum şi la emisiunea matinală "Dimineaţa devreme" difuzată pe Antena1 în 1997.

Teo a mai realizat cu Mircea Badea o emisiune de week-end numită "Teo & Mircea Show".

Din 2001 Teo a colaborat cu Pro TV unde a realizat mai multe emisiuni printre care şi emisiunea Teo. în 2004 Teo a adoptat o fetiţă pe care a botezat-o Maia.

În 2006 a părăsit postul Pro TV pentru postul de televiziune Romantica, unde a devenit director şi realizator al propriului show. În 2007 a renunţat la Romantica pentru postul de televiziune Prima TV unde a realizat emisiunea Teo Live până în 2008.

Din 2009 realizează emisiunea "Teo Show" la Local Tv Network.

domeniu: 
categorie: