Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

În Timiş au fost închise 24 de unităţi de prelucrare a cărnii în 2004

Directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş, Ciceronis Cumpănăşoiu, ne-a informat că în cursul anului 2004 au fost închise 24 de unităţi de prelucrare a produselor de origine animală.
Au mai rămas acum 56 de unităţi, care au fost împărţite în patru categorii: A – unităţi agreate în Uniunea Europeană, B – unităţi aflate într-un program de modernizare care trebuie să se finalizeze în 2006, C – unităţi cu plan de modernizare până în 2009 şi D – unităţi care nu au nici un fel de program de modernizare conform standerdelor UE şi care vor trebui închise în următorii doi ani.
Vestea cea mai proastă e că, dacă mâine am fi membri UE cu drepturi depline, doar 3 din cele 56 de unităţi ar putea face faţă pe piaţa extinsă şi aceleaşi 3 unităţi ar fi agreate în competiţie. Aceste trei unităţi sunt abatorul Comtim-ului (care în scurt timp îşi va schimba numele în “New Comtim”), o societate care momentan nu lucrează, dar are toate condiţiile pentru a reîncepe prelucrarea peştelui – S.C.Europesca –, şi S.C.Simultan, din Orţişoara, care se încadrează la categoria C şi care se ocupă cu prelucrarea laptelui.

domeniu: 
categorie: 
Autor: