Tinerii jurnalisti braileni au lansat Pur si Simplu

Incepand de vineri, 30 august a.c., la adresa de Internet www.dtsj.braila.net poate fi citit suplimentul pentru tineret 'Pur si Simplu', realizat de participantii la Tabara de Jurnalism si Comunicare 'Alma Mater Press 2002', editia a VI-a, desfasurata in perioada 7-12 august 2002, la Izvorul Muresului. In acest an tabara a fost organizata de Asociatia 'Proilavia' Braila cu sprijinul si finantarea Directiei pentru Tineret si Sport a Judetului.

La sustinerea proiectului si-au mai adus contributia Centrul de Asistenta Psihopedagogica, precum si colectivele redactionale ale revistelor scolare din Colegiul National 'Gh.M. Murgoci', C.N. 'N. Balcescu', Liceul cu Program Sportiv, Liceul 'Gh. Valsan' Faurei, Grup Scolar 'C.D. Nenitescu' si Scoala Generala 'Mihai Viteazul'.

Cei 15 tineri jurnalisti participanti la tabara reprezentand publicatiile scolare editate de institutiile de invatamant mentionate au fost selectati in urma Concursului de Presa Scolara 'Alma Mater Press', organizat de DTSJ Braila in lunile februarie-martie a.c.

domeniu: 
categorie: