Tot mai mulţi cetăţeni depistaţi cu probleme la Evidenţa populaţiei şi Paşapoarte

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Bacău au depistat-o, la ghişeu, pe H. Marlena Valentina, de 33 ani, domiciliată în municipiul Constanţa, care era urmărită general pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Aceasta s-a prezentat pentru a solicita eliberarea unui nou act de identitate, ca urmare a pierderii celui deţinut anterior şi, totodată, schimbarea domiciliului pe raza municipiului Bacău.
A fost predată I.P.J. Bacău, pentru a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Olt au depistat-o, la ghişeu, pe S. Elena, de 38 ani, domiciliată în municipiul Iaşi, care era urmărită general pentru dispariţie de la domiciliu.
Aceasta a solicitat preschimbarea actului de identitate şi stabilirea domiciliului pe raza oraşului Scorniceşti.
A fost predată Poliţiei oraşului Scorniceşti, pentru a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Trecere frauduloasă a frontierei de stat a României la Paşapoarte

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Gorj au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat a României numitului P. CLAUDIU ALIN, de 35 ani, domiciliat în comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj.
Acesta s-a prezentat la ghişeu cu un titlu de călătorie eliberat de Ambasada României la Roma, unde a ajuns fraudulos, deoarece, în urma verificărilor, s-a stabilit că nu posedă paşaport.
Actele au fost înaintate I.P.J. Gorj în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.

domeniu: 
categorie: