Trafic şi consum ilicit de droguri la Constanţa

Poliţiştii Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Constanţa, în urma unor activităţi specifice complexe, au prins în flagrant pe ALEXANDRU EMILIAN, de 30 ani şi BRATU VASILE LUCIAN, de 39 ani, ambii din municipiul Constanţa, care încercau să comercializeze 100 grame cannabis cu suma de 15 milioane lei. Extinzând cercetările, cu ocazia percheziţiei efectuate la domiciliul numitului BRATU VASILE LUCIAN, a fost depistat POSTICĂ MIRCEA,de 29 ani, din Republica Moldova, care pregătea pentru plasarea pe piaţa drogurilor cantitatea de 15.480 bucăţi. pastile de amfetamină, în greutate de 7,775 kg, valoarea pe piaţa ilicită a acestora fiind de circa 30.000 Euro.
Din primele investigaţii a rezultat că drogurile au fost aduse din Republica Moldova de către POSTICĂ MIRCEA, care figura intrat în ţară din 19.06.2002.
Celor în cauză li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri, fiindu-le eliberate, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 zile.
Imagini video pot fi obţinute de la Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Constanţa, persoană de contact Lt. col. Popescu Victor-şef centru ( tel.041615318).

domeniu: 
categorie: 
Autor: