Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Trafic de influenţă şi luare de mită pentru fostul şef al CSC Sălaj

Procurorii i-au deschis un nou dosar penal Aureliei Stan, cea care il acuza pe prim-procurorul adjunct al Parchetului Tribunalului Salaj, Chivu Papita, de luare de mita. Ultimele acuzatii care i se aduc fostului sef al Comisariatului pentru Societatea Civila Salaj sunt cele de trafic de influenta si luare de mita. Astfel, nu mai putin de 15 persoane sustin ca Aurelia Stan le-a cerut bani pentru a le face anumite favoruri si 3 absolventi de Drept i-ar fi oferit mita pentru a fi angajati la Comisariatul pentru Societatea Civila.

Din cercetari mai reiese faptul ca fiecare dintre cele 18 persoane i-au oferit Aureliei Stan sume cuprinse intre 500 si 3.000 de euro.

Scandalul legat de Aurelia Stan a cunoscut cea mai mare amploare dupa arestarea sa, din septembrie, pentru luare de mita.

Ea s-a autodenuntat intr-un alt caz, in care a sustinut in fata anchetatorilor ca a mituit mai multe persoane cu functii in institutii ale statului, printre care se numara si prim-procurorul adjunct Chivu Papita, caruia i-ar fi dat in mai multe randuri diferite sume de bani, pentru a interveni intr-o serie de dosare.

Urmare a autodenuntului Aureliei Stan, DNA Cluj a deschis o ancheta care il vizeaza pe prim-procurorul adjunct.

domeniu: 
categorie: 
Autor: