Traian Băsescu a fost invitat la Festivalul Ţuicii de la Coşeşti-Argeş

Primăriţa comunei argeşene Coşeşti, Elisaveta Tudose şi liderul PD-L Argeş, deputatul Cristian Boureanu, i-au adresat preşedintelui Traian Băsescu invitaţia de a participa duminică la Festivalul Ţuicii de la Coşeşti, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Este cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Ţuicii, organizat într-un cadru natural pitoresc, pe "Valea Păcurarului".

La festival, producătorii individuali îşi vor prezenta ţuica si se vor întrece în cadrul unui concurs. Festivalul ţuicii oferă un loc în care sa fie expuse si degustate cele mai bune licori obţinute din prunii din Coşeşti.

În fiecare an au fost expuse butoaiele de Coşeşti, făcute din doage de dud, salcâm şi stejar, care dau un gust deosebit ţuicii şi s-au sărbătorit cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, ocazie cu care li s-a organizat o simbolică nuntă de aur.

Şi la ediţia din acest an vor fi premiate cele mai longevive cupluri, iar mai multe personalităţi vor primi distincţia de "cetăţean de onoare" al localităţii. Printre acestea se află şi preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu.

domeniu: 
categorie: 
Autor: