Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Traian Băsescu: S-a reluat creşterea economică

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat, la finalul întrevederii pe care a avut-o cu reprezentanţii delegaţiei FMI în România, că programul derulat de guvern a contribuit esenţial la consolidarea creşterii economice relativ mică anul acesta.

"România şi-a menţinut stabilitatea fiscală şi fianciară. Un alt element este că s-a reluat creşterea economică, iar evaluarea pentru 2011 se menţine, urmând ca în 2012 să înregistrăm o creştere de 3,7%. S-a constat un lucru îmbucurător că deficitul de cont curent s-a situat sub 5%. Asta înseamnă că România începe să fie competitivă", a spus Traian Băsescu.

O misiune comună a FMI, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale se află la Bucureşti pentru a doua evaluare a acordului stand-by de tip preventiv şi a modului în care au fost îndeplinite ţintele stabilite pentru prima jumătate a acestui an.

Rezultatele evaluării vor fi prezentate luni, într-o conferinţă de presă, de către oficialii FMI, Băncii Mondiale şi cei ai Comisiei Europene.

domeniu: 
categorie: