Trei accidente, în numai 24 de ore, pe drumurile buzoiene

Aceeaşi oră, aceeaşi tragedie. Două accidente mortale au fost înregistrate, simultan, miercuri seară pe raza judeţului Buzău: unul la Cioranca iar celălalt la Cernăteşti. Victimele au fost în ambele cazuri doi bărbaţi trecuţi puţin peste 50 de ani. Miercuri după-amiază, în jurul orei 17 şi 30 de minute, în comuna Cioranca o autoutilitară, marcă străină, se deplasa spre direcţia Bucureşti. Şoferul maşinii, ignorând faptul că se apropia de o trecere de pietoni şi era obligat să reducă viteza, a trecut prin localitate cu aproape o sută de km la oră. În traversarea străzii se angajase un bărbat de 55 de ani, care tocmai se întorcea de la lucru. Impactul a fost atât de puternic încât victima a decedat pe loc. Conducătorul auto a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

La aceeaşi oră, în comuna Cernăteşti, un tânăr de 29 de ani din localitatea buzoiană Beceni a accidentat mortal un bărbat de 54 de ani din zonă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au declarat că victima se afla într-o stare avansată de beţie, fapt ce a condus la tragedie. Totodată, tânărul care se afla la volanul autoturismului Dacia conducea cu viteză şi nu este exclus ca el să fi fost orbit de farurile unui alt autovehicul. În urma accidentului, localnicul a murit pe loc.

Un alt eveniment rutier avusese loc marţi seara, în municipiul Buzău, o femeie fiind rănită uşor, după ce fusese acroşată pe trecerea de pietoni de un microbuz care transporta călători pe o rută interjudeţeană.

domeniu: 
categorie: