Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Trei funcţionari publici de la DGFP Suceava au demisionat

Trei funcţionari publici din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava asupra cărora planau suspiciuni că aveau firme prin care ţineau contabilitatea unor agenţi economici din judeţ, prin persoane interpuse, au renunţat la funcţiile pe care le deţineau în cadrul instituţiei sus menţionate. Anunţul a fost făcut de către şeful DGFP Suceava, Liviu Ostafi, care consideră că prin gestul făcut, cele trei persoane au înţeles că odată cu numirea unui nou director executiv la DGFP Suceava „nu vor mai putea să lucreze ca pana acum”.

„Pentru faptul că au înţeles că nu se mai putea continua în acest fel, rezolvînd acest diferend într-un mod onorabil, prin demisia lor, le-am promis ca nu voi face public numele lor”, a spus Liviu Ostafi.

El a mai precizat că demisia celor trei funcţionari publici Suceava a fost apreciată şi de către Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, care şi-a exprimat în continuare disponibilitatea de a monitoriza în continuare acest fenomen.

Pe de altă parte, făcînd referire la o altă problemă pe care a dorit să o rezolve, Liviu Ostafi a spus că în momentul de faţă nici unul dintre angajaţii acestei instituţii nu mai foloseşte autoturismele de serviciu în interese personale.

„Interesant este însă faptul că am început să primesc sesizări cu privire la folosirea autoturismelor de serviciu în scop personal şi de la salariaţi ai altor instituţii publice din acest judeţ, care nu aplică aceeaşi regulă impusă de mine. Cu toate acestea le-am explicat că fiecare conducător de instituţie răspunde de parcul care îl administrează”, a încheiat Liviu Ostafi.

categorie: