Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Turişti japonezi pe litoral

Nava maritimă de pasageri „Asuka II”, sub pavilion japonez, cu o lungime de 246 de metri, a acostat astăzi în terminalul de pasagere al Portului Constanţa. Pasagerul are la bord 700 de turişti japonezi, informează corespondentul AMOS News. Nava care a acostat în port la primele ore ale dimineţii va pleca din aceeaşi locaţie în cursul serii. În răstimpul petrecut la Constanţa, turiştii niponi vor face excursii conform programului, inclusiv în municipiul Constanţa.

Pasagerul de lux este operat de firma americană „Oceania Grand Cruise”. „Asuka II” a fost relansat la apă în martie 2006, după ce fostul „Asuka” a fost recondiţionat într-un şantier naval din Yokohama, Japonia.

domeniu: 
categorie: