Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Turnu Măgurele poate rămâne foarte curând în frig

Dacă locuitorii de la malul Dunării nu înţeleg că mai trebuie plătită şi factura la întreţinere, vor avea neplăcuta surpriză să fie întrerupţi de la furnizarea agentului termic. A devenit un lucru obişnuit ca locuitorii municipiului Turnu Măgurele să beneficieze non-stop, în sezonul rece, de căldură. Anul acesta, agentul termic a fost furnizat începând cu data de 23 octombrie. De asemenea, apa caldă este din abundenţă între orele 6.00-10.00 şi 18.00-22.00.
Contorizarea la apă caldă şi rece s-a efectuat în proporţie de sută la sută.
Un turnean care locuieşte într-un apartament cu două camere plăteşte lunar pentru serviciile primite (căldură şi apă caldă) circa 1.200.000-1.300.000 de lei, iar pentru trei camere cu 3-400.000 de lei mai mult.
Toate bune şi la locul lor, însă, dacă locuitorii de pe Dunăre nu înţeleg că mai trebuie plătită şi factura, vor avea neplăcuta surpriză să fie întrerupţi de la aceste servicii.

“Depunem toate eforturile să asigurăm acest confort, dar fac apel la toţi turnenii să-şi achite facturile curente. Vă daţi seama că dacă nu avem bani pentru a plăti gazul şi energia electrică, în orice clipă putem fi debranşaţi iar municipiul rămâne în frig şi fără apă caldă”, a declarat viceprimarul Dănuţ Cuclea.

domeniu: 
categorie: