Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ucigaş la 80 de ani (MŞ)

Un bărbat de 80 de ani din municipiul Târnăveni, judeţul Mureş, a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia că şi-ar fi ucis fratele vitreg. Potrivit şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Mureş, chestorul Vasile Cotoară, poliţiştii au fost alertaţi de un vecin care ar fi descoperit victima.

Din primele cercetări, reiese că victima, Gheorghe Căpuşan (72 de ani), s-a dus acasă la Ioan Petea, fratele său vitreg în vârstă de 80 de ani.

După ce au băut câteva pahare de alcool, cei doi s-au luat la harţă pe fondul unor neînţelegeri mai vechi legate de împărţirea averii. La un moment dat, Petea ar fi sărit la fratele său vitreg aplicându-i mai multe lovituri în cap şi în gît cu ajutorul unui ciocan şi a unui cuţit.

Încercând să dea de Petea, unul din vecini l-a descoperit pe acesta dormind, iar alături pe fratele său vitreg zăcând fără viaţă. Vecinul a anunţat imediat Poliţia.

Poliţiştii mureşeni au început cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-au comis faptele.

În prezent, Ioan Petea este cercetat în stare de reţinere şi riscă să fie acuzat de omor deosebit de grav.

domeniu: 
categorie: