Şi-a ucis concubinul, apoi s-a prezentat la postul de poliţie

O femeie din Brăila şi-a omorât concubinul, tăindu-i organele genitale, pe care le-a împachetat într-o cârpă şi s-a dus cu ele la poliţie, unde şi-a recunoscut fapta. Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, comisar şef Marian Fincu, a declarat că autoarea evenimentului este Doina C., de 28 ani, din satul Perişoru, judeţul Brăila.

'Aceasta s-a prezentat la postul de poliţie Transporturi Feroviare şi Gara CF Brăila, unde a relatat cele întâmplate. Ea a adus la cunoştinţă lucrătorilor de poliţie că în urma unui conflict spontan cu concubinul său Zanfirel P., de 47 ani, din Brăila, l-a înjunghiat, abandonându-l în apartamentul său, situat în municipiul Brăila', a precizat comisar şef Marian Fincu.

Pe fondul conflictului izbucnit între Doina C. şi Zanfirel P., femeia a luat un cuţit de bucătărie şi i-a tăiat acestuia penisul şi testiculele, după care le-a împachetat într-o cârpă, le-a pus într-un sac şi a plecat cu ele la poliţie. Zanfirel P. a decedat imediat, din cauza hemoragiei abundente.

Cercetările efectuate la faţa locului de lucrătorii Serviciului de Investigare a Criminalităţii, împreună cu un reprezentant al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, au condus la identificarea cadavrului lui P.Zanfirel, decedat prin evicţiune. Doina C. a fost reţinută pe ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

domeniu: 
categorie: