Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

În ultima jumătate a lui 2003, în Caraş Severin s-au produs 33 accidente de muncă

Deşi numărul accidentelor de muncă în judeţul Caraş Severin a scăzut, în schimb, a crescut numărul persoanelor accidentate mortal.

In ultima jumătate a anului 2003, în judeţul Caraş Severin au fost înregistrate un număr de 33 de accidente de muncă. În acestea acestea, 3 persoane şi-au pierdut viaţa.

Pe tot parcursul anului trecut, Inspectoratul Judeţean de Protecţie a Muncii a înregistrat 68 de accidente în muncă în urma cărora 7 peroane au decedat.
Din statisticile Inspectoratului, reiese că faţă de anul 2002, în judeţul Caraş Severin a crescut numărul accidentelor de muncă mortale cu 75% dar accidentele de muncă au scăzut ca număr cu aproximativ 10 procente.

domeniu: 
categorie: