În ultimul an, peste 50 de cadre ale IJP Caraş Severin au fost sancţionate

Abaterile s-au înscris în clasa submedie de gravitate şi au fost aplicate în cadrul programului ,,Toleranţă zero faşă de abateri’’ program iniţiat de Ministerul Administraţiei şi internelor la nivel naţional. Peste 50 de agenţi şi ofiţeri de poliţie din Caraş Severin au fost sancţionaţi în cursul anului trecut pentru diferite abateri disciplinare, unii, chiar în primele trei luni ale acestui an.
Abaterile s-au înscris în clasa submedie de gravitate şi au fost aplicate în cadrul programului ,,Toleranţă zero faşă de abateri’’ program iniţiat de Ministerul Administraţiei şi internelor la nivel naţional.
Legat de aceste aspecte, comandantul IPJ Caraş Severin, comisarul şef Aurică Bordea a declarat că ,, marea majoritate a poliţiştilor îşi văd de treabă nefiind probleme deosebire pe linie de corupţie, cele înregistrate fiind mai mult de natură disciplinară. Numărul sancţionaţilor depăşeşte 50, ofiţeri şi agenţi de poliţie. Unii au fost trecuţi în rezervă iar restul sancţionaţi conform regulamentului Poliţiei Române’’.

domeniu: 
categorie: