Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Un consilier pleacă din PNL acuzând actuala conducere a liberalilor vrânceni

Doctorul Ilie Neacşu şi-a dat demisia atât din Consiliul Judeţean Vrancea cât şi din Partidul Naţional Liberal, lansând acuzaţii dure la adresa actualei conduceri a PNL Vrancea.
Ilie Neacşu spune că va susţine platforma lansată de Theodor Stolojan.

Neacşu spune că în PNL nu se mai respectă principiile liberale, deciziile fiind impuse de preşedintele Nini Săpunaru, şi de doi vicepreşedinţi: Eduard Lambrino şi Romeo Seciu. 'PNL de astăzi nu mai este PNL în care m-am înscris eu în 1991 şi al cărui membru fondator sunt. Picătura care a umplut paharul a fost situaţia din Consiliul Judeţean, acţiune pe care a coordonat-o preşedintele Săpunaru cu cei doi: Seciu şi Lambrino şi care ne-a adus în situaţia în care suntem astăzi', ne-a declarat Ilie Neacşu.

Astfel, acesta a sugerat faptul că în acţiunea de la Consiliul Judeţean s-a mers din greşeală în greşeală, ajungându-se la o catastrofă. Ilie Neacşu ne-a declarat că susţine platforma lansată de Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica. Doctorul Neacşu a fost contracandidatul lui Săpunaru la alegerile pentru şefia PNL Vrancea din 2005. Fostul consilier judeţean a participat duminică, la Bacău, la lansarea platformei Stolojan în Moldova.

Aici au mai fost prezenţi avocatul Ioan Ioanovici, precum şi încă trei membri PNL: Ionuţ Tudor, Cătălin Herchea şi Vasilică Roşca, acesta din urmă fiind viceprimar al comunei Vrîncioaia.

domeniu: 
categorie: