Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Un elicopter al armatei s-a prăbuşit în apropiere de Buzău

În jurul orei 10 si 40 de minute, un elicopter s-a prăbuşit la doua sute de metri de DN 2 E 85, pe cîmp, în afara localitatii Poşta Cîlnău. Elicopterul care aparţinea unităţii militare de la Boboc, un IAR 316 B, nr 48 a fost identificat de şeful de post din comună. În momentul în care a fost gasit, elicopterul cu care s-a pierdut legatura în jurul orei 10 şi zece minute, era în flăcări. Personalul de bord a fost găsit carbonizat. Este vorba despre doi ofiteri şi un maistru militar de la unitatea menţionată.

domeniu: 
categorie: