Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Un gălăţean susţine că a fost bătut de poliţişti pentru a recunoaşte un furt

Un bărbat de 30 de ani din comuna gălăţeană Pechea susţine că ar fi fost bătut degeaba de unul dintre poliţiştii de la postul de poliţie din comună. Ionel Oana afirmă că unul dintre agenţi l-a ridicat din sat şi l-a dus la postul de poliţie, unde l-ar fi dat cu capul de perete şi de masă, obligându-l să recunoască faptul că ar fi autorul unui furt reclamat de un sătean din Hanu Conachi.

Bărbatul afirmă că nu a recunoscut ce nu a făcut, acum el fiind internat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Conform declaraţiei ofiţerului de relaţii cu presa al IPJ, inspector principal Ştefan Gohoreanu, s-a demarat o ancheta pentru a se afla în ce măsura spusele lui Ionel Oana sunt adevărate.

domeniu: 
categorie: