Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Un ieşean a furat piesele unui TAB pentru a le vinde la fier vechi

Un ieşean a fost prins de poliţiştii arădeni, după ce a furat componentele unui TAB dezafectat, care aparţine unităţii militare în care îşi desfăşoară activitatea Batalionul mixt româno-maghiar. Petru Popoi, domiciliat în judeţul Iaşi, a sustras piesele metalice, în valoare de peste 400 de milioane de lei, din poligonul unităţii militare UM 01249 Arad. Hoţul a încărcat componentele transportorului blindat în căruţa proprie şi le-a transportat la un centru de colectare a fierului vechi din Arad, pentru a le vinde.

Gestionarul centrului de colectare şi-a dat sema că ceva nu este în regulă şi l-au rugat pe moldovean să revină mai târziu după banii care i s-ar cuveni pentru cantitatea de fier pe care încerca să o valorifice. Apoi a anunţat Poliţia care a recuperat subansamblele furate din TAB şi l-a reţinut pe ieşean pentru cercetări.

Petru Popoi este acuzat de furt calificat şi riscă pedeapsa cu închisoarea cuprinsă între 3 luni şi cinci ani.

domeniu: 
categorie: