Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Un nou accident rutier cu implicarea unui politist sucevean

Un poliţist sucevean a provocat un accident rutier soldat cu un rănit. Daniel C., de 27 de ani, agent de siguranţă publică în cadrul Poliţiei Vatra Dornei, conducea pe DN2E, în Capu Codrului-Păltinoasa, un autoturism „Logan”, iar la un moment dat l-a accidentat grav pe un biciclist în vîrstă de 74 de ani, din localitate, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, agentul era în timpul liber şi nu consumase băuturi alcoolice.

domeniu: 
categorie: