Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Un padurar lovit cu o sabie

Un padurar care a intervenit pentru aplanarea unui scandal iscat la centrul de colectare a ciupercilor apartinand Societatii 'INCON', intre Vasile Ghideta, de 29 de ani, din municipiul Suceava, si angajatii firmei, s-a ales cu mai multe leziuni, dupa ce a fost intepat cu sabia. Padurarul Dumitru Ursache de la Ocolul Silvic din Carlibaba a fost atacat cu sabia de catre Ghideta.

domeniu: 
categorie: