Un piteştean a fost tâlhărit de doi tineri sub 18 ani

Piteşteanul Mihai Onoiu, de 38 ani, a păţit-o rău de tot marţi noaptea, după ce a fost victima unei agresiuni comise de doi indivizi necunoscuţi. Bărbatul, paznic la o societate comercială, a plecat ceva mai devreme şi a mers la un bancomat din centru, cu gîndul să scoată nişte bani. Luase la el 1,1 milioane şi contractul casei pentru că avea de gînd să-i facă o surpriză fiicei de 15 ani şi să-i cumpere un telefon mobil, imediat ce pleca de la seviciu. Tocmai constatase că nu fuseseră viraţi banii şi după mobilul lui a sunat un coleg, să-l roage să-l împrumute cu nişte bani, pentru cîteva zile.

Mihai Onoiu sa îndreptat spre staţia de la teatru şi în momentul în care a vrut să urce într-un maxi-taxi s-a trezit atacat, din spate. Erau doi indivizi despre care omul spune că n-aveau mai mult de 18 ani. Unul i-a prins mîna şi a reuşit să-i fure mobilul, în timp ce al doilea i-a băgat mîna în buzunar, cu intenţia de a-i fura banii.

Probabil, agresorii l-au văzut pe Mihai Onoiu la bancomat, s-au gîndit că a scos bani şi l-au urmărit pînă la staţie. Pentru că piteşteanul a încercat să se lupte cu ei, aceştia nereuşind să-i fure milionul din buzunar, cei doi l-au lovit în cap cu o pungă de bronzol (aurolac), apoi au fugit. Mihai Onoiu n-a mai văzut nimic şi substanţa i-a intrat în gură. A apucat să urce într-un taxi şi să dea adresa celui mai bun prieten, Sorin, care locuieşte în Găvana.

A ajuns la destinaţie, dar n-a mai putut urca în bloc. Prietenul a coborît să-l ajute, a văzut în ce hal era, aproape inconştient şi cu convulsii şi cu sprijinul unor vecini, l-a adus, cu maşina acestora, la Urgenţa Spitalului Judeţean. Era în comă şi şi-a revenit după ce i s-a administrat tratament perfuzabil. A fost supus unui control neurologic şi după ce şi-a revenit, a plecat acasă, pe bază de semnătură, îngrijorat că familia nu ştie nimic de el.

domeniu: 
categorie: