Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Un tânăr a încercat să vândă 1.000 de pilule de ecstasy în gara Baia Mare

Poliţiştii clujeni au realizat chiar înainte de Crăciun o nou captură importantă de stupefiante. Un tânăr de 23 de ani din Baia Mare a fost prins în flagrant de către ofiţerii Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog (CZCCOA) Cluj care încerca să vândă 1.000 de pilule de ecstasy. Tranzacţia ar fi urmat să aibă loc într-un bar din gara Baia Mare. Tânărul acuzat de trafic de stupefiante se numeşte Claudiu Remus Berinde. El urma sã vândã drogurile unui anume Dani, cu preţul de patru euro bucata. Prins de poliţişti, bãimãreanul a scos comprimatele prin şliţul de la pantaloni.

În urma unei percheziţii, acasă la Berinde au fost gãsite încã 25 de comprimate de acelaşi tip. Drogurile proveneau din Uniunea Europeană, unde Berinde a întâlnit un cetãţean asiatic, care i-a propus afacerea. Pastilele urmau să fie vândute în discotecile din Baia Mare şi Cluj. Tânărul se afla sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângã

Tribunalul Maramureş, alãturi de încã trei complici, din data de 24 noiembrie 2004, dar faptul cã lucra în străinătate a îngreunat prinderea lui. Tribunalul Maramureş a emis un mandat de arestare preventivã pe numele lui Berinde pe o perioadã de 29 de zile.

domeniu: 
categorie: