Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Un urmărit general pentru omor a încercat să se sinucidă, aruncându-se din tren

Un urmărit general a încercat să se sinucidă joi, 31 iulie, aruncându-se dintr-un tren. Vasile Diaconu, 54 de ani, din Argeş, era dat în urmărire pentru comiterea infracţiunilor de omor şi tentativă de omor. Infractorul este un recidivist, el fiind condamnat, în 1982, la 19 ani de închisoare, tot pentru infracţiunea de omor. Vasile era extrem de gelos şi nu accepta ca cineva să se atingă de soţia lui. Când a bănuit că nevasta îşi face veacul şi prin paturile vecinilor, a omorât-o. A fost prins şi încarcerat pentru comiterea acestei fapte.

Când a ieşit din puşcărie şi-a găsit o concubină, căreia îi făcea plăcere să mai „viziteze” şi alţi bărbaţi, motiv pentru care încasa bătăi crunte şi ameninţări cu moartea. Într-una din zile, Vasile şi-a vizitat „concurentul”.

L-a strâns de gât până când victima a rămas fără suflare pe podea, după care i-a dat foc la casă şi l-a lăsat să ardă înăuntru.

Astăzi dimineaţă infractorul a fost descoperit de Poliţia TF lângă calea ferată, într-o baltă de sânge. El i-a minţit pe anchetatori că a fost tâlhărit şi aruncat din tren. În urmă cercetărilor, poliţiştii au aflat că respectivul era dat în urmărire sub acuzaţiile de omor şi tentativă de omor, ambele fapte comise în judeţul Argeş.

Criminalul a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii medicale, aflându-se în permanenţă sub paza poliţiştilor.

domeniu: 
categorie: 
Autor: