Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Unirea Urziceni a fost amendată cu 10.000 RON

Comisia de Disciplină a FRF a amendat clubul Unirea Urziceni cu suma de 10.000 de lei, urmare a "incitării publicului ialomiţean prin intermediul staţiei de amplificare a stadionului", la meciul cu Poli Timişoara (4-1), informează corespondentul AMOS News.

Aceasta nu este, însă, singura sancţiune aplicată ialomiţenilor. Aceeasi comisie a hotărât ca preşedintele clubului, Mihai Stoica, să fie suspendat o etapă şi amendat cu 140 RON, pentru că a fost trimis în tribună la meciul împotriva echipei lui Dusan Uhrin Junior.

Pe de altă parte, după ce l-a cedat pe mijlocaşul armean Romik Hatrician la "U" Cluj, Unirea Urziceni este aproape să înregimenteze un fundaş argentinian. Pablo Brandan (24 ani) a fost coleg cu Cosmin Contra la Alaves, în 2001.

CRISTIAN Şuca

domeniu: 
categorie: