Unul iese, altul intră: Fiul lui Sile Cămătaru, arestat preventiv pentru 29 de zile

Tribunalul Bucureşti a emis, Joi seara, un mandat de arestare pentru 29 de zile, pe numele lui Mario Cămătaru, la doar două zile după ce a acceptat cererea de eliberare condiţionată a tatălui său, Sile Cămătaru.

Fiul interlopului este acuzat de cămătărie şi s-a prezentat, în această seară, la Secţia 15 Poliţie, de unde urmează să fie dus în arestul Poliţiei Capitalei.

 Mario Cămătaru a recunoscut în faţa magistraţilor că a împrumutat bani cu camătă, dar spune că nu ar mai fi făcut acest lucru odată cu intrarea în vigoare, în urmă cu o lună, a legii împotriva cămătăriei. Surse din cadrul anchetei susţin însă că ar fi intrat în posesia unui caiet în care se vede clar că tânărul ţinea evidenţa celor împrumutaţi.

Anchetatorii mai spun că au probe că acesta purta frecvent discuţii pe acest subiect cu tatăl său care se afla în spatele gratiilor.

 Judecătoria Sectorului 4 a decis în urmă cu o săptămână că Mario Cămătaru, poate fi cercetat în libertate, fiind învinuit doar de cămătărie. Potrivit unor surse judiciare, de la Mario Cămătaru a împrumutat bani cu camătă şi un elev de la "Jean Monnet", Alexandru Bibu, fiul consilierului local de Tulcea Nicolae Bibu.

domeniu: 
categorie: