Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Urmărit general pentru tentativă de omor

In noaptea de 24/25 decembrie a.c., la intersectia Calea Mosilor cu Bulevardul Dacia, a avut loc o altercatie intre membrii a doua grupuri de tineri aflati sub influenta bauturilor alcoolice. In timpul disputei, unul dintre acestia, in varsta de 25 de ani, a fost injunghiat cu un ciob de sticla in zona cervicala, leziunea afectandu-i maduva spinarii.

Ca urmare a activitatilor desfasurate de politistii Serviciului Omoruri impreuna cu procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, s-a reusit identificarea suspectului principal al faptei. Acesta este MECIC CRISTIAN-VALENTIN, in varsta de 18 ani si este cunoscut cu antecedente penale, are domiciliul in judetul Calarasi, iar in Bucuresti locuieste fara forme legale.

In prezent, cel in cauza este dat in urmarire generala pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor.

Persoanele care pot da informatii, sunt rugate sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie
sau sa sune la numarul 112.


domeniu: 
categorie: