Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Urmăriţi general şi fals în declaraţii la Paşapoarte

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Galaţi l-au depistat la ghişeu, unde s-a prezentat în vederea depunerii unei cereri de eliberare a unui paşaport, pe numitul Damian Costel, de 26 ani, domiciliat în municipiul Galaţi, urmărit general, pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Cel în cauză a fost predat poliţiei, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

De asemenea, cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Hunedoara au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale privind pe numitul Ştefan Nicolae Ionel, de 24 de ani, domiciliat în oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii.
Susnumitul a depus actele în vederea obţinerii unui nou paşaport, ca urmare a schimbării numelui, iar paşaportul pe care îl deţinea l-a prezentat spre anulare. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 30.05.2002, când a fost returnat din Italia fără documente, pe talonul completat la intrarea în ţară, a declarat pierdut în Italia acelaşi document pe care ulterior l-a prezentat spre anulare.

În Neamţ, cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale privind pe numitul Druga Bogdan Marcel, de 26 ani, domiciliat în municipiul Bacău, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea.
Cel în cauză a depus actele în vederea obţinerii unui paşaport, folosind buletinul de identitate al unei alte persoane. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 04.06.2002 a fost arestat în Germania şi avea restricţionat dreptul la libera circulaţie pe o perioadă de 4 ani, ca urmare a returnării lui.

Actele premergătoare privind persoanele mai sus menţionate, au fost înaintate poliţiei, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

domeniu: 
categorie: 
Autor: