Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Urmăriţi general şi local depistaţi la Evidenţa Populaţiei

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Bucureşti au depistat-o pe Mulach Turcu Elena, de 49 ani, domiciliată în municipiul Bucureşti, urmărită local, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Aceasta a fost depistată la ghişeu, unde s-a prezentat în vederea eliberării unei adeverinţe provizorii de identitate.
Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Olt, în colaborare cu lucrători ai poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt, au executat o acţiune în teren, în urma căreia a fost depistat numitul Ciobanu Sandu, de 29 ani, domiciliat în Drăgăneşti-Olt, urmărit general, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
Cei în cauză au fost predaţi poliţiei, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Constanţa au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi numitei Ismail Giumazie, de 42 ani, domiciliată în municipiul Medgidia, jud. Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea.
În fapt, cea în cauză, s-a prezentat la ghişeu în vederea eliberării actului de identitate, pe motiv de pirdere a celui emis anterior, ocazie cu care a depus certificatul de naştere al unei alte persoane.Actele premergătoare întocmite au fost înaintate poliţiei, pentru continuarea cercetărilor.

domeniu: 
categorie: