Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Urmăriţi general şi local depistaţi la Evidenţa Populaţiei

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Constanţa l-au depistat pe Chipăruş Traian, de 27 ani, domiciliat în com. Focuri, jud. Iaşi, urmărit general, având mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe timp de 3 ani şi şase luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Acesta a fost depistat în cadrul unei acţiuni desfăşurată în teren pe linie de evidenţa populaţiei.

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Iaşi l-au depistat pe Costescu Derdinel, de 46 ani, domiciliat în comuna Mătăsari, jud. Gorj, urmărit general, întrucât se sustrăgea urmăririi penale, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei autovehiculelor pe drumurile publice. Acesta a fost depistat în cadrul unei acţiuni desfăşurată în teren pe linie de evidenţa populaţiei.

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Ilfov au depistat-o pe Titi Daniela Ionela, de 35 ani, domiciliată în municipiul Oneşti, jud. Bacău, urmărită general întrucât avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de bandon de familie. Aceasta a fost depistată la ghişeu, unde s-a prezentat în vederea obţinerii unui act de identitate.

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Bucureşti au depistat-o pe Pîrlici Carmen Claudia, de 24 ani, domiciliată în municipiul Bucureşti, urmărită local întrucât avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea contravenţională. Aceasta a fost depistată la ghişeu, unde s-a prezentat în vederea obţinerii unei cărţi de identitate provizorie.
Cei în cauză au fost predaţi poliţiei, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

domeniu: 
categorie: