Urmăriţi local depistaţi la evidenţa populaţiei

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Bucureşti au depistat-o pe Olteanu Silvia, de 20 ani, domiciliată în municipiul Bucureşti, urmărită local, pentru dispariţie de la domiciliu. Aceasta a fost depistată la ghişeu, unde s-a prezentat în vederea obţinerii unei cărţi de identitate provizorie cu lipsă spaţiu.
Totodată a mai fost depistat Popp Ion, de 62 ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, care era urmărit local, pentru neprezentare la luare în evidenţă la ieşirea din penitenciar. Acesta a fost depistat la ghişeu, unde s-au prezentat în vederea obţinerii unui act de identitate ca urmare a expirării celui deţinut anterior.

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Teleorman l-au depistat pe Aurică Eduard, de 31 ani, domiciliat în municipiul Roşiori de vede, urmărit local, pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Acesta a fost depistat la ghişeu, unde s-a prezentat în vederea obţinerii unui act de identitate în locul celui deţinut anterior care este deteriorat.
Cei în cauză au fost predaţi poliţiie, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

domeniu: 
categorie: