Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Urmăriţi local depistaţi la Paşapoarte şi Permise Auto

* Vasilescu Gabriel din Bucureşti, urmărit pentru săvârşirea infracţiunii de gestiune frauduloasă
* Dărjan Daniel Felix din Alexandria, urmărit pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Bucureşti l-au depistat, la ghişeu, unde s-a prezentat pentru a solicita eliberarea unui paşaport pe Vasilescu Gabriel, de 38 de ani, domiciliat în Bucureşti, urmărit local, pentru săvârşirea infracţiunii de gestiune frauduloasă.

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Teleorman l-au depistat, la ghişeu, unde s-a prezentat pentru a ridica permisul de conducere ce fusese reţinut ca urmare a suspendării, pe Dărjan Daniel Felix, de 32 de ani, domiciliat în Alexandria, urmărit local, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.
Cei în cauză, au fost predaţi poliţiei, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

domeniu: 
categorie: 
Autor: