Vadim Tudor: 'Majoritatea liderilor UDMR sunt agenţi ai serviciului maghiar AVO'

Antena 3Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, invitat aseară al emisiunii „Ştirea zilei” difuzată de Antena 3, l-a criticat dur pe premierul Călin Popescu Tăriceanu pentru vizitele „dese” pe care le face la Budapesta şi pentru politica de tip „capitulard” pe care o duce faţă de „pretenţiile aberante ale ungurilor”. Corneliu Vadim Tudor: „Eu sunt un om drept până la capăt. Tot îmi face plăcere să reamintesc poate cel mai bun aforism al lui Voltaire care spunea: Prima datorie a omului în viaţă este să fie drept. Dacă pe Tăriceanu îl critic pentru vizitele repetate la Budapesta şi pentru politica lui capitulardă faţă de pretenţiile aberante ale ungurilor, într-o Europă care se îndreaptă spre unificare, ungurii vor enclavizarea unei părţi din Transilvania, aşa ceva nu va fi tolerat, şi se apasă pe pedala de acceleraţie până la Anul nou, pentru că Markó Béla, şi alţii ca el, au simţit că pluteşte în aer un duh al autonomiei şi al recunoaşterii autonomiilor: Osetia, Transnistria, Kosovo, şi au zis: hai să batem fierul cât este cald, până la 1 ianuarie când România va deveni membră cu drepturi depline a UE, poate avem şanse acuma. De aia parcă este Markó Béla din piesa lui Aurel Baranga, un bun şi vechi amic al meu, Dumnezeu să-l ierte, un mare comediograf, piesa 'Mielul turbat'. A fost cuminte Markó Béla până acuma, brusc parcă a înnebunit, secesiune, autonomie şi aşa mai departe.

Senatorul PRM i-a acuzat pe liderii UDMR că sunt membri ai serviciului secret maghiar AVO şi că urmăresc „destrămarea statului naţional unitar român”.

Corneliu Vadim Tudor: „Aşa ceva nu se poate tolera. Nu, este ordin dat de stăpânii lui de la Budapesta. Deci, majoritatea liderilor UDMR sunt agenţi ai serviciului AVO, al serviciului secret de la Budapesta, şi asta v-o spune vicepreşedintele Senatului, şi rog SIE şi SRI să vină şi să spună tot ceea ce ştiu, pentru că aceste servicii îi monitorizează pe cei care uneltesc la destrămarea statului naţional unitar român. Dar pentru nenorocitele astea de voturi la guvernare, că oricum guvernul se ţine într-un fir de păr, pentru că ar putea să cadă la buget. Dacă va cădea bugetul la vot, guvernul automat cade. Să vedem dacă ne putem permite să intrăm în iarnă fără guvern, dar de căzut merită să cadă”.

domeniu: 
categorie: