Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vatman vinovat pentru producerea unui accident

Cazul unui accident rutier mai puţin obişnuit, în care a fost implicat un tramvai care a pornit fără conductor şi a deraiat de pe şine, izbind un alt vagon şi provocând moartea unui călător, petrecut în urmă cu două săptămâni, a revenit în actualitate. Atunci, pentru că a auzit un zgomot suspect şi a vrut să vadă care este defecţiunea, vatmanul tramvaiului a coborât din cabină, fără a se asigura că tramvaiul nu poate fi pornit. Un adolescent teribilist s-a urcat în cabină şi a acţionat maneta de control, fapt care a dus la pornirea vehiculului.

După ce a parcurs circa patru kilometri şi a trecut prin mai multe staţii, tramvaiul s-a ciocnit de un altul care circula regulamentar. În urma impactului, o persoană a murit, iar alte şase au ajuns la spital cu traumatisme uşoare. Cum se procedează în asemenea cazuri, Inspectoratul Teritorial de Muncă a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

După finalizarea cercetărilor, Ionel Petrea, inspectorul-şef al ITM, a declarat: 'Am făcut cercetări în acest caz. A fost sancţionată scoietatea Transurb, deoarece nu ne-a informat şi pe noi despre incident. În ce priveşte accidentul, concluzia noastră este că vinovat este vatmanul, deoarece nu a respectat normele de protecţie în cazul coborârii din tramvai. Acesta este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, pentru a se stabili ce infracţiune a comis'.

domeniu: 
categorie: