Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vicepreşedintele Judecătoriei Câmpina, arestat

Vicepreşedintele Judecătoriei Câmpina, magistratul Matilda Lorelia Marinescu, a fost arestat, astăzi, pentru 15 zile de Curtea de Apel Ploieşti, la propunerea procurorilor anticorupţie, informează AMOS News. În cursul zilei joi procurorii anticorupţie au reţinut-o pe judecătoare pentru trafic de influenţă în formă continuată. Ea a fost prinsă în flagrant, imediat după ce primise 300 euro de la o persoană denunţătoare căreia i-a promis că, în schimbul acestor bani, va interveni pe lângă colegii săi, judecători din Judecătoria Câmpina, în vederea pronunţării unor soluţii favorabile într-un dosar în care persoana respectivă era parte. În plus, din primele verificări a reieşit că judecătoarea mai primise şi alte sume de bai cu titlu de mită.

domeniu: 
categorie: